Hyundai Tiburon Forums banner

overheating

  1. Temperature gauge not working properly

    New Member Introductions
    Hello I own a 03' Tiburon GT and for some reason my temperature gauge always reads hot. No matter the speed, no matter if the heat or a/c is on. I've changed the temp sensor and the thermostat and it always reads hot even though my car is not running hot. Fans are working. Everything else to my...
  2. Coolant loss... refill constantly.... no VISIBLE leaks

    V6 - Naturally Aspirated
    hello. im new here. so if this is in the wrong place.... be easy. lol. i have had my 2003 Tiburon GT man/6spd for about 3 months now and one thing that has been bothering me is this damn coolant leak. let me explain.... sitting in traffic and at stops i notice my gauge would go up to about the 1...
  3. My Tiburon Is Overheating

    Tiburon General Discussion
    Hi I had a accident and my radiator had to be replaced and ever since my car is overheating. I went back and one of the hose was busted he put a new one and it was fine until now. the needle is going up and down and up and down but the funny thing there is no hot air coming out the front even...
  4. Cracked radiator

    Tiburon General Discussion
    So im driving yesterday and happen to look down. Only to see my engine temp gauge at 3/4 the way up. I come to a red light and smoke is pouring out of the engine. Im like WTF. Luckily i was 2min from my aunts house. I pull in an anti freeze is pissing everywhere. Filled up with water and saw it...
  5. Engine overheating, AC coming out hot, only at idle

    V6 - Naturally Aspirated
    Hello everyone. Recently I've noticed that at idle, for more then a couple of moments, my air conditioning will start blowing warm. I figured it was a little odd, so I looked at my temperature gauge and it was 3/4's of the way towards hot. But when I drive for not even ten seconds, the gauge...
  6. 2005 4cyl tibby overheating

    New Member Introductions
    I have a 2005 tibby that overheats after driving it for about 20 minutes but at idle it is fine. What could be causing this?
Top